O NAMA

promessi weddings & events

Kao što samo ime kaže, Promessi simbolizira dvije srodne duše obećane jedna drugoj za cijeli život. Mi smo dio tog obećanja, one koje pomažu obilježiti taj nezaboravan dan koji će zauvijek ostati simbolom zavjeta koji su jedno drugom dali. Kaže se da su zavjeti dani na dan vjenčanja vječni. Riječi izrečene na dan vjenčanja su nešto čega se treba pridržavati u dane sreće ali čak više u danima tuge koje nam život neizbježno nosi. Upravo stoga, jako dobro znamo da je najvrijednije obećanje koje Vam možemo dati ne samo ono koje uključuje savršeno organizirano vjenčanje, već osjećaj da niste sami i da je netko uz Vas u svakom trenutku.

Ivana Knezovic
Ivana Knezović
Organizator vjenčanja

Ivana je kreativni vođa Promessi tima. Predanim radom i perfekcionizmom trudi se osigurati da svaki detalj odgovara savršeno lokaciji na kojoj se odvija vjenčanje, a posebno karakteru i osobnosti mladenaca. Draga, opuštena i topla, ona je osoba koja sluša želje klijenata i razumije njihove brige te ih na poseban način pretače u jedinstvenu priču o njihovoj ljubavi. Osoba je od povjerenja koja u svakoj prigodi pronalazi prave riječi i rješenja, od prvog susreta do ključnih trenutaka na dan vjenčanja. Najdraži trenutak koji uvijek spominje kao nagradu za višemjesečni rad i koji jasno pokaze svu harmoniju vjenčanja, trenutak je neposredno prije nego što mladenka hoda prema oltaru, njen mir i ushit.

tina
Tina Ponoš
Organizator vjenčanja

Tina je rođena i odrasla u Njemačkoj što je ostavilo veliki trag, kako na njen karakter, tako i način rada – sve što radi, radi sa savršenom točnošću, brineći se da svaki detalj bude besprijekoran. Njena ljubav prema Hrvatskoj i osobito gradu Splitu dovela je do posebnog spoja, idealnog za ovaj posao, menadžment i organizacija vjenčanja i drugih evenata. Rješava situacije s nevjerojatnom lakoćom i pozitivnim stavom, što pruža, kako mladenki, tako i ostalim članovima tima strahovit osjećaj mira i povjerenja. S Tinom, ništa, ama baš ništa, nije nemoguće.

link
Jelena Link
Organizator događaja

Daleko najzahtjevniji dio planiranja vjenčanja svakako je pravni aspekt aplikacije za vjenčanje u Hrvatskoj za strance. Upravo Jelena rješava većinu najzahtjevnijih zadataka iza scene, onih bez kojih bi sve bila samo puka zabava, bez prave težine i smisla. Ona je Promessijevo sidro, uvijek spremna smiriti situaciju kada sve ne teče kako biste željeli i u svakoj prigodi nasmijati kada tenzije postaju tolike da unose neučinkovitost. Na Jelenu se možete osloniti, osobito u trenucima kada se situacija čini bezizlazna. Glazbenik po svojoj vokaciji, unosi harmoniju u svaki dio planiranja vjenčanja na način da vjenčanje postaje savršena kompozicija.

Anita
ANITA PELAIĆ
Organizator vjenčanja

Anita je mlada, talentirana, energična osoba s višegodišnjim iskustvom u organizaciji događanja. Njena velika ljubav prema Mediteranu odvela ju je iz rodnog grada Zagreba i stvorila strast za destinacijskim vjenčanjima na Jadranu. Kako je Hvar njen drugi dom, nedvojbeno bismo mogli reći da je specijalist za poseban doživljaj otoka Hvara. Veliku inspiraciju pronalazi na autentičnim lokacijama uz more, tradicionalnim imanjima sa bogatom gourmet ponudom i povijesnim draguljima Dalmacije poput vila i palača s raskošnim dvorištima. Svojim organizacijskim vještinama te izrazito simpatičnim i pristupačnim karakterom, s lakoćom rješava izazovne situacije i pretvara Vaš dan u događaj koji se pamti po radosti, nježnosti i obećanju “zauvijek”.

VJENČANJE JE USKO POVEZANO S LJUBAVLJU I VRIJEDNOSTIMA. OVO SU VRIJEDNOSTI U KOJE MI VJERUJEMO:

dominican_monastery_(48)
VJENČANJE JE OBEĆANJE.

Ime koje nosimo i kojim se ponosimo nije slučajno odabrano. Snažno vjerujemo da su vjenčanja vezana uz obećanje koji zaručnici daju jedno drugom na taj dan i ona traju cijeli život kao zavjet ljubavi. Upravo stoga naglasak je na samom obredu vjenčanja. On je ključ svega zbog čega smo se okupili na taj poseban dan. Sve ostalo dolazi kao šlag na tortu.

SVAKA LJUBAVNA PRIČA JE JEDINSTVENA, STOGA JE I SVAKO VJENČANJE JEDINSTVENO.

Nije riječ samo o poslu, uvijek je jako osobno.  Nikada ne preslikavamo jedno vjenčanje na drugo, čak ni kada nas traže to. Nikada. Slušamo, kreiramo, prilagođavamo, stvaramo jedinstvenu priču jer Vi ste jedinstveni. Predani smo tome da sve prođe savršeno i tu smo na svakom koraku Vašeg puta, birajući s Vama lokaciju za vjenčanje iz snova, savršenu dekoraciju, idealnog fotografa i najbolju zabavu.

EKSPERTI U SJENI.

Tijekom posljednjih deset godina stekli smo široko iskustvo organizacije različitih događaja, a kao krunu svega, specijalizirali smo se u organizaciji vjenčanja. Zašto? Jer čvrsto vjerujemo da savršeno vjenčanje ne čine samo izvrsna logistika, besprijekoran dizajn i točan Timeline dana. Savršeno vjenčanje priča je ispričana u jednom jedinom danu, a prepričavana godinama. Priča o Ljubavi.

PAPIROLOGIJA NE BI SMJELA BITI NOĆNA MORA.

Ukoliko se odlučite za vjenčanje u Hrvatskoj, pobrinite se da nađete pomoć osobe koja u Hrvatskoj i živi. Za razliku od uobičajenih usluga wedding plannera poput dizajna vjenčanja ili pronalaženja idealne lokacije, smatramo da je pravni aspekt vjenčanja u inozemstvu od neobične važnosti. To nije nešto što biste sami trebali rješavati, upravo suprotno, tu smo da Vam pomognemo tijekom cijelog postupka kako biste se mogli usredotočiti na ono što je zaista važno na dan Vašeg vjenčanja.

GDJE JE LJUBAV, TU JE UMJETNOST.

Umjetnost je veliki dio naših osobnosti, što se preslikava u svakom našem vjenčanju. Ivana je kreativni vođa tima, ona se brine o ambijentu, dizajnu i dekoru koji mora biti sljubljen s prostorom, ali i odražavati karakter para za koji je krojen. Jelena je po svojoj vokaciji glazbenik i kompozitor tako da je odabir izuzetnih glazbenika i općenito zabava dio u kojem je izniman autoritet. Tinino umijeće življenja ogleda se u besprijekornom ukusu prema gastronomiji, koji je svakako bitan dio svakog vjenčanja.

NAJLJEPŠE LJUBAVNE PRIČE ISPRIČANE SU NA MEDITERANU.

Mediteran znači toplinu i gostoprimstvo ljudi, strast za životom, istinsko slavlje koje budi sva osjetila. Nešto je duboko drugačije u organizaciji vjenčanja na Mediteranu. Ponosimo se što smo podrijetlom iz Dalmacije. Poznajemo mentalitet naših ljudi, najbolje lokalne dobavljače i suradnike, najuzbudljivije lokacije na Jadranskoj obali gdje ćete Vi i Vaši gosti istinski osjetiti čaroliju Mediterana.

PRONAĐITE NAS

facebook

PRONAĐITE NAS

instagram

PRONAĐITE NAS

pinterest