USLUGE

Usluge

Ukoliko odlučite cjelokupnu organizaciju prepustiti nama, za Vas kreiramo detaljan koncept, kao i odabir lokacije i svih dobavljača/pružatelja usluga koji čine sastavni dio vjenčanja u skladu s dogovorenim proračunom te koordinaciju na sam dan.

initial image

PLANIRANJE I DIZAJN VJENČANJA

Ukoliko odlučite cjelokupnu organizaciju prepustiti nama, za Vas kreiramo detaljan koncept, kao i odabir lokacije i svih dobavljača/pružatelja usluga koji čine sastavni dio vjenčanja u skladu s dogovorenim proračunom te koordinaciju na sam dan.

Cjelokupna organizacija uključuje sljedeće aktivnosti:

1. Prijava ceremonije vjenčanja i obavljanje svih pravnih predradnji vezano za potrebnu dokumentaciju
2. Odabir lokacije vjenčanja i sve popratne radnje
3. Odabir dobavljača/pružatelja usluga i suradnika sukladno specifičnim zahtjevima mladenaca
4. Menadžment i dizajn vjenčanja koji uključuje koordinaciju dobavljača/pružatelja usluga, definiranje cijena njihovih usluga, plaćanja i ekspertizu vezano za isto kao i zajamčenu originalnost koja uključuje dodatnu vrijednost u vidu glazbe, kulture ili tematske proslave.
5. Koordinacija na sam dan vjenčanja koja podrazumijeva potpunu odgovornost za svaki detalj, od transporta gostiju, tijeka ceremonije, koordinacije rada svih suradnika (cateringa, cvijeća, fotografa i ostalih). Jednako tako, na usluzi smo svim vašim gostima u svakom trenutku kako bi se osjećali opušteno i zadovoljno, kako u Hrvatskoj, tako i na samoj proslavi vjenčanja

initial image

Elopement

Smatrate da je razmjena zavjeta intiman čin koji želite podijeliti samo s partnerom i / ili sa samo nekoliko najbližih članova obitelji ili prijatelja? Možda se želite vjenčati negdje u inozemstvu, ali si ne možete priuštiti veliki prijem? Jednostavno ne osjećate da je tradicionalno vjenčanje nešto što uopće odražava vaše osobnosti? Elopement bi mogao biti idelaan izbor za Vas!

 

Promessi W&E nudi unaprijed pripremljene Elopement pakete, ali naglašavajći individualnost svakog para kreiramo i posebno prilagođene pakete sukladno Vašim preferencijama i budžetu. Kako  bismo bolje predstavili  usluge potrebne za organizaciju Elopementa u Republici Hrvatskoj, naveli smo dvije kategorije.Kontaktirajte nas i kreirajmo zajedno Vašu savršenu kombinaciju za vjenčanje iz snova!

initial image

KOORDINACIJA

Organizirali ste sve potrebno za vaše vjenčanje, ali ste postali svjesni da nećete stići sve nadgledati i da je potrebno uskladiti tisuću detalja kako bi sve bilo savršen. Kako bi u potpunosti izbjegli mogući stres i prepustili se uzbuđenju svog predivnog dana, trebate nekog tko će sve ono što ste dogovorili provesti u djelo, netko na koga ćete se osloniti i netko tko će biti tu ako se dogodi nešto nepredviđeno. S punim povjerenjem nam predajte tu obvezu.

Mi ćemo biti odgovorni za svu komunikaciju s dobavljačima/pružateljima usluga, gostima i nepredviđenim situacijama tijekom održavanja vjenčanja. Točka na „i“ cijelog vjenčanja,koji ste mjesecima organizirali, bit će upravo ležerna atmosfera, vrhunska usluga i zadovoljstvo na vašim licima i licima vaših gostiju.

Ova usluga uključuje:

1. Doček gostiju na odabranoj lokaciji gdje se ceremonija vjenčanja održava
2. Koordinacija i komunikacija s dobavljačima i ostalim pružateljima usluga
3. Komunikacija s gostima o detaljima tijeka ceremonije, prijevoza, smještaja i posebnih zahtjeva
4. Rješavanje izvanrednih situacija

initial image

PRONALAŽENJE MJESTA PRIJEMA I ODRŽAVANJA VJENČANJA

Odabir prave lokacije ključni je element u organizaciji ceremonije vjenčanja. Možda niste sigurni kako bi vaše vjenčanje točno trebalo izgledati. Možda niste upoznati s mnoštvom divnih lokacija koje Dalmacija skriva. Možda imate neku lokaciju u primisli,ali vam nedostaje vremena oko organizacije same ceremonije. Zahvaljujući činjenici da cijeli život živimo ovdje i volimo ovaj dio svijeta, s jedne strane, te znanju o organizaciji događaja na idealnim mjestima i njihovim zakonitostima i specifičnostima s druge strane, nudimo vam ekspertizu u pronalasku idealne lokacije za održavanje vašeg vjenčanja.

Ova usluga uključuje:

1. Uvodni sastanak na kojem osmišljavamo osnovni koncept same ceremonije imajući u vidu vaše zamisli i predviđeni proračun
2. Prijedlog većeg broja lokacija s detaljima koji se osnovnih obilježja lokacije, sadržaja i infrastrukture koju nudi,s popratnim slikama i cijenama
3. Zajednički posjet lokacijama
4. Dogovor oko konačne cijene, predbilježba i plaćanje
5. Potpisivanje ugovora o najmu lokacije

initial image

DODATNE AKTIVNOSTI

Hrvatska je zemlja vrhunske zabave i dobrog raspoloženja i samim tim inspirativno mjesto za svaki tip proslave koju možete zamisliti. Stojimo Vam na raspolaganju u organizaciji djevojačke/momačke večeri, prosidbe, godišnjice braka ili veze, rođendana, proslava poslovnih uspjeha, diplome itd. Jednako tako Vam možemo pomoći nudeći sadržaje glazbenog, folklornog, dekorativnog i sadržaja alternativne prirode na proslavi ili pri boravku u Hrvatskoj (čuvanje djece, plesni tečaj, klape, turistički vodič, ronjenje, putovanje brodom, vatromet, ekskluzivni catering…)