LOKACIJE

Lokacije za vjenčanje

Čestitamo! Započeli ste svoje romantično putovanje u potrazi savršene lokacije za vjenčanje iz snova u Hrvatskoj! Naš pomno odabrani popis preporučenih lokacija za vjenčanja u Hrvatskoj, mogao bi biti savršeno polazište ovog uzbudljivog razdoblja vašeg života. Dok Vi istražujete sve mogućnosti, mi Vam možemo pomoći pronaći savršeno mjesto za vjenčanje i pomoći organizirati vjenčanje Vaših snova. Ne zaboravite se raspitatai za besplatne konzultacije!

 

Promessi organizatori vjenčanja specijalizirani su za Dalmaciju nudeći i pronalazeći prekrasna mjesta savršena za destinacijska vjenčanja na Jadranu. Izvan Dalmatinske regije, s ponosom preporučamo mjesta za vjenčanja u Dubrovniku i Istarskoj regiji s našim preporučenim partnerima.

 

Lokacije za vjenčanja u Dalmaciji razlikuju se od srednjovjekovnih utvrda na Visu i Hvaru te Splitu, šljunčanih plaža duž cijele jadranske obale, mondenih ljetovališta u Hvaru i Splitu, ekskluzivnih vila u splitskoj regiji, šarmantnih boutique vinarija ili čak privatnih otoka! Ne ustručavajte se pregledati naš izbor preporučenih mjesta, a ostalo prepustite našem timu organizatora vjenčanja Promessi W&E!

 

Pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi nezaboravnih destinacijskih vjenčanja na Mediteranu.