VILLA HERACLEA

Lokacije na Hvaru

Villa Heraclea, spomenik kulturne baštine grada Hvara, istinski je dragulj u ponudi ukoliko tražite intimno romantično vjenčanje. Udaljena je samo 20 m od gradske rive i obale. Zadivljujući pogled na rivu, brodove u luci, Tvrđavu Fortica i Paklene otoke s prelijepog baroknog balkončića od kamena na dan vašeg vjenčanja, bit će onaj koji ćete pamtiti do kraja života.

 

Ova barokna vila, sagrađena tijekom snažnog utjecaja Venecije na cijelom Jadranu, danas je luksuzan kompleks na 3 kata s kapacitetom gostiju dovoljno velikim za malu svadbu. Prostrani vrt pored vile (200 m) pun stabala limuna, naranči, smokava, lavande i ružmarina te okružen kamenim dvorištem, savršena je kulisa obreda vjenčanja. U staroj Gotičkoj kući, koja čini integralni dio vrta, nalazi se grijani bazen koji se uz mogućnost otvaranja krova može lako transformirati iz zatvorenog u otvoreni prostor upotpunjujući, uz cvijeće i kamen, odličan ambijent proslavi vjenčanja na terasi.

 

Kao gost Vile Heraclee osjetit cete jedinstven doživljaj Hvara kao jednog od kulturnih centara Renesanse, njegov kulturni, arhitektonski i povijesni značaj uz prirodne ljepote Mediterana. Vila je pogodna za smještaj do 10 gostiju.