Ražnjevića Dvori A.D. 1307

Lokacije u Zadru

U zaleđu Biograda nalazi se jedinstven hotel nastao na temeljima seoskog posjeda iz 14. stoljeća i predstavlja rariret u ponudi lokacija za vjenčanje. Riječ je lokaciji smještenoj u povijesnoj jezgri naselja Polača, u središtu Ravnih kotara u Sjevernoj Dalmaciji i prvi je difuzni hotel u hrvatskom turizmu pa tako i na Zadarskom području. Hotel se sastoji od autentičnog vlastelinskog dvora, vrhunskog restorana te bazena tako da u potpunosti zaokružuje sve usluge neophodne  za organizaciju evenata i vjenčanja.

 

Značaj ovakvog posjeda ogleda se u dvjema temeljnim karakteristikama: visokom standardu turističke i ugostitieljske ponude s jedne te promociji ruralnog i agro turizma temeljenog na očuvanoj baštini te prirodnim i kulturnim vrijednostima, s druge strane.

 

Ukoliko tražite lokaciju koja se nalazi daleko od gradske vreve u mirnom ambijentu dalmatinskog zaleđa sa značajnim kulturnim nasljeđem, vjerujemo da ćete u Dvorima pronaći idealnu lokaciju za Vaše vjenčanje iz snova.

 

Loakcija je idealna za vjenčanja od 20-100 uzvanika. Ukupan smještajni kapacitet, za sada, iznosi 3 smještajne jedinice – apartmana, u sklopu kojih može boraviti do 14 gostiju.