HERITAGE HOTEL MARTINIS MARCHI

Lokacije na šolti

Ne možete se odlučiti između vjenčanja u dvorcu, prelijepom vrtu ili uz more? Što kažete na to da ne morate birati?

 

Jedinstvena lokacija na jadranskoj obali koja objedinjuje sve što simbolizira mediteransko vjenčanje:  slikoviti otočić na Jadranu, predivnu uvalu s malenim ribarskim selom Maslinicom, luksuznu vilu s prostranim Mediteranskim vrtom i pogledom na Marinu te tri izuzetna restorana prikladna za proslavu vjenčanja i drugih događaja.

 

Vaša potraga je završena.

 

Biser Jadrana, hotel i restoran Martinis Marchi koji se nalazi u povijesnom zdanju dvorca u Maslinici na zapadnoj obali otoka Šolte, zasigurno je mjesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Godine 1703. tri brata Marchi dobila su dozvolu od Venecije za gradnju utvrde, sela i crkve u Maslinici. U to doba, gusarski napadi bili su učestali i uz iznimne napore kolonista, dvije godine poslije, dvorac je podignut zajedno sa zidinama i tornjem kao posljednjom linijom obrane. Danas, nakon tri stoljeća turbulentne povijesti, Martinis Marchi prima goste u svoje odaje koje nose težinu minulih vremena.

 

Martinis Marchi hotel & restoran ima romantičan postav dovoljan za 40-90 uzvanika ili švedski stol do 150 uzvanika. Restoran na terasi ima pogled na Marinu i uvalu Maalinice. Dvorac star 300 godina okružuje mirnu i intimnu terasu s bazenom pogodnu za manje zabave i dražesne obrede, dok vinski podrum priziva prošla vremena objedovanja plemenitaša. Također, služi ako savršena lokacija u slučaju lošeg vremena, ne manje zadivljujuć od drugih dvaju lokacija na otvorenom.

 

Dan vjenčanja je mnogo više od obreda i proslave, to je dan kojeg želite pamtiti u potpunosti od trenutka kada ste se probudili do trenutka kad ste na daj počinuli. U Martinis Marchi-u vjenčanje kao iza bajke, nije samo klišej, to je činjenica. Probuditi se u plemićkim odajama dvorca i ugađati si u svim blagodatima hotela, jedinstven je osjećaj. Doživjeti ulazak luksuznom jahtom ili šetnjom po crvenom tepihu u stilu James Bond-s, večerati poput plemstva i biti tretiran jednkao tako, zasigurno govori da ste odabrali najbolje.