Little Green Bay

Lokacije na Hvaru

Smješten u skrivenoj uvali otoka Hvara, luksuzni boutque hotel Little Green Bay idealna je lokacija za  intimno vjenčanje i  prijem do 35 uzvanika.

 

Plemeniti materijali korišteni u jedinstvenom dizajnu hotela – drvo, kamen i staklo – stoje rame uz rame s mediteranskom vegetacijom i nekolicinom stanovnika otoka. Ova lokacija može se privatizirati na minimalno dva dana isključivo za Vas i Vaše bliske prijatelje i obitelj u svrhu proslave nekog važnog događaja. Pansion nudi  15 soba s pogledom na Jadran ili prekrasan vrt. U ovoj potpuno obnovljenoj staroj kući na otoku Hvaru granice između unutaranjeg  i vanjskog prostora gotovo nestaju i Vi ste stopljeni s prirodom. Plaža je gotovo pusta, okruženje savršeno.

 

Ugodan i intiman ambijent restorana nudi najbolje od mediteranske kuhinje – jednostavno i ukusno. Lokalni sastojci, upotpunjeni izborom najboljih lokalnih vina, kao i širokim popisom međunarodnih,  dostupni su na izbor za vaš dan vjenčanja.

 

Bez obzira želite li se samo opustiti i opustiti na sunčanoj plaži ili više voljeti aktivnosti na moru, Little Green Bay posvećuje posebnu pozornost svakom gostu, uz ekskluzivne usluge poput vlastitog SPA-a na otvorenom i osvježenja s jedne strane ili aktivnosti poput kajaka, veslanja, ronjenja s druge strane te organiziranih izleta. Ne oklijevajte pružiti sebi najbolje u ovom dijeliću raja na Jadranu!