Palača Lešić Dimitri

Lokacije na Korčuli

Jedinstven primjerak kulturnog nasljeđa i moderne arhitekture i dizajna, Lešić Dimitri smješten je u samom srcu grada Korčule. Biskupova palača iz 18.st. u potpunosti je restaurirana i dizajnirana u skladu s povijesnom pričom o putovanju Putem svile svjetski poznatog  istraživača Marka Pola.

 

Pet luksuznih apartamana, jedinstvenih po svom dizajnu, uređenju i opremljenosti, stavraju oazu u kojoj se osjećate kao da oduvijek tamo pripadate i kao da je put oduvijek zapravo vaš dom, baš poput Marka Pola. Odati počast različitim dijelovima svijeta i samom putniku, Marku Polu, te zadržati autentičnost palače, umjetnost je sama po sebi.

 

Prelaskom mosta Punat i ulaskom u grad Korčulu, posetitelj odmah stječe dojam da dolazi na posebno mjesto, izuzetne povijesti i nasljeđa. Posjetivši katedralu sv. Marka, Biskupovu palaču, Crkvu Gospojinu, Crkvu sv. Petra te palače Arneli i Gabrielis, brojne utvrde te Dominikanski samostan sv. Nikole te brojne druge znamenitosti na svakom koraku, zavljet ćete Koručulu zauvijek i rado ćete joj se vratiti. Grad moreške, srednjovjekovnog viteškog plesa u kojem ljubav pobjeđuje zlo već preko 400 godina, čini Korčulu gradom ljubavi.

 

Lešić Dimitri je jedinstvena palača, jedinstvena oaza kreativne snage i poštovanja prema tradiciji, savršena je lokacija za malo vjenčanje (do 30 osoba). Predivna terasa s pogledom na more i restoran Palače nude brojne mogućnosti za jedinstven doživljaj dostojan vašeg vjenčanja.