Hotel Božica, Šipan

Lokacije u Dubrovniku

Hotel Božica mirno je mjesto za odmor i privatna oaza za vjenčanje iz snova na otoku Šipanu, blizu Dubrovnika. Prekrasan pogled na more, miris borova i ovaj šarmantan mediteranski hotel s bazenom čine savršenu pozadinu za vaše vjenčanje.

 

Za potrebe održavanja vjenčanja ili posebnih događaja, nužna je potpuna privatizacija hotela na najmanje tri dana. Vaši uzvanici bit će smješteni u 33 luksuzne sobe kapaciteta do 80 gostiju. Hotel Božica je u potpunosti klimatiziran i izgrađen od izvornog mediteranskog kamena, a ima i privatnu plažu. Imanje nudi privatno parkiralište i marinu za manje jahte.

 

Koktel na bazenu, svadbena večera s pogledom i plesni podij do 3 sata ujutro, spremni su samo za vas i vaše svatove. Svježi morski plodovi i lokalno vino doprinose atmosfera Mediterana kakav je nekoć bio, a potpuna privatizacija pruža vam brojne mogućnosti.

 

Hotel je smješten u blizini šarmantne luke Suđurađ, okružene s nekoliko restorana, posljednjom utvrđenom renesansnom vilom u regiji, umjetničkom galerijom, vinogradima i maslinama.

 

Kako bi Vaš dolazak bio što ugodnijim, dostupni su direktni transferi od zračne luke do hotela i natrag.