FORT GEORGE

Lokacije na Visu

Ovo prekrasno mjesto nalazi se na Visu, otoku koji je bio izoliran desetljećima te sačuvao raznolikost i ljepotu prirode kao i grčku i rimsku kulturnu baštinu. Fascinantno je zamisliti da je prije samo nekoliko desetljeća cijeli otok bio potpuno izoliran i nedostupan posjetiteljima, te da je Fort George bio jednostavno zaboravljen.

 

Fort George, izgrađen prije 200 godina, istinski je simbol turbulentne povijesti simbolične za ovu zemlju, a sada stoji ponosno, restauriran i otvoren za posjetitelje. On je ujedno živopisan i zatajan, uzbudljiv i tih, luksuzan i rustikan, sve u isto vrijeme. Izvanredan u svojoj ljepoti, sa najljepšim pogledom na zapjenjeno more i zabačene špilje, nudi najljepše zalaske sunca koje možete zamisliti. Radi se o jedinstvenoj lokaciji za vjenčanje u Hrvatskoj, koje samo možete poželjeti. Ona nudi mogućnosti otvorenog i zatvorenog prostora za svečanost i prijem za do 180 gostiju.

 

Prepustite se okusima i mirisima gastronomskih čuda Fort George-a, koja će njegov tim pripremiti za Vas i Vaše goste. Ovo je zasigurno najbolje mjesto za to. Jednostavno, čarolija.