D-RESORT ŠIBENIK

Lokacije u Šibeniku

Zvijezda svjetski poznatog lanca hotela, D-resort, naša je preporučena lokacija za proslavu vjenčanja u gradu Šibeniku. Ovaj hotel s 4+ zvjezdice sa 69 luksuznih soba i apartmana i 3 vile, arhitektonsko je čudo i jedini hotel na obali čija marina ima 5 sidrišta i pristanište za mega jahte te pogled na kanal sv. Ante, grad Šibenik i luku.

 

Šibenik je najstariji izvorni hrvatski grad na obali i datira iz 1066.godine. Zahvaljujući položaju najsigurnije prirodne luke na estuariju rijeke Krke, grad se razvio u jedan od centara renesanse. Srednjovjekovni grad visokih bijelih kuća, uskih uličica i stepeništa, crkvica i manastira te osobito katedrale sv. Jakova koja se nalazi na UNESCO-ovoj listi, čini Šibenik jedinstvenim. Okružen trima tvrđavama s posebno značajnom tvrđavom sv. Nikole te kanalom sv. Ante koji povezuje grad s otvorenim morem te dva nacionalna parka u neposrednoj blizini, čine ovu destinaciju još privlačnijom posjetiteljima.

 

Osim divne lokacije za posjet, D-Resort nudi dvije lokacije za vjenčanje i proslavu drugih događaja: Yacht Club Restoran i Restoran Art. Yacht club restoran nalazi se na samo 50 metara udaljenosti od glavne zgrade s pogledom na more te prima oko 100 uzvanika. U slučaju lošeg vremena, vjenčanja će se održati u zatvorenom prostoru s prelijepom drvenom terasom i infinity bazenom. Restoran Art je dostupan u travnju i listopadu za vjenčanja ovisno o popunjenosti hotela.

 

Neovisno o vašem izboru lokacije za obred vjenčanja u gradu Šibeniku i okolici, D-Resort je najbolji izbor za proslavu vjenčanja. Samo neki od razloga su: zadivljujuća arhitektura, predivan interijer, izvrsna hrana i izbor vina te usluga, sve sa ciljem udovoljavanja svakom gostu ovog hotela.