COPACABANA BEACH DUBROVNIK

Lokacije u Dubrovniku

Ovo jedinstveno mjesto na samoj plaži nalazi se na poluotoku Lapad u Dubrovniku. Sjajan obiteljski restoran koji pruža savršenu kombinaciju vrhunske gastro ponude u nevjerojatnom krajoliku neposredne blizine mora i nezaboravnih zalazaka sunca. Copacabana je jedno od najprestižnijih mjesta za gurmane i istinske ljubitelje odmora. Ako tražite savršeno mjesto za plažu za svoje vjenčanje, Copacabana je savršen izbor u Dubrovniku. Kuhinja nudi mnoštvo jednostavnih, ali i istančanih jela koja se temelje na lokalnim sastojcima vrhunske kvalitete. Osim sezonske hrane, ekskluzivni lounge bar nudi i egzotičnu morsku hranu s bogatom ponudom koktela.

 

Equinox beach club prostire se na 600 m², uključujući bar na plaži, lounge, trpezariju i plesni podij. Moguće je organizirati opuštenu večeru u obliku švedskog stola s elementima zabave poput show- kuhanja ili s druge strane, serviranu gala večeru za elegantnija vjenčanja.

 

Georgiejev obalni restoran Orsan, kapaciteta do 250 gostiju savršeno je mjesto za romantičnu svadbu uz zalazak sunca. Ako vam je potrebno mjesto za izuzetno velike događaje, plaža Copacabana može se u potpunosti privatizirati nudeći brojne mogućnosti za vaš poseban događaj.