BIBICh

Lokacije u Šibeniku

Dišući ljepotu vinogorja i maslinika skradinskog zaleđa, bijeli kameni ljetnikovac vinarije Bibich i luksuzne vile Bas de Bass donose autentičnu dalmatinsku arhitekturu i prekrasan krajolik; kako drevne tako i moderne, pripovjedajući o svojoj burnoj prošlosti I otvarajući ovaj skriveni svijet. Duga tradicija vinarstva seže u 15. što Bibich čini jednim od najstarijih i najboljih hrvatskih proizvođača vina. Njihova vinarija nudi jedinstveni gurmanski jelovnik koji uparuje vrhunska vina i kreativnu kuhinju chefa Vesne Bibić.

 

Vinarija Bibich savršeno je mjesto za intimnu mediteransku proslavu vjenčanja ili okupljanja, šarmantna i jedinstvena u isto vrijeme. Vrhunsko vino Bibich savršeno će pratiti mediteransku večeru posluženu u okruženju vinarije Bibich. Smješten u malom mjestu Plastovo, na vrhu brda, vinarija BIBICh savršeno je mjesto za vaše vjenčanje. Uz puno otvorenog prostora i dva dvorišta, vinarija se pretvara u prekrasnu intimnu lokaciju za vjenčanja.

Mjesto je pogodno za vjenčanja i događanja od 30 do 60 osoba.

 

Bas de Bas jedno je od najpoznatijih hrvatskih vinograda u vlasništvu obitelji Bibich. Vjenčanje u sjeni maslinika donosi istinsku mediteransku atmosferu i ceremoniju doživljaja u najmirnijem i prirodnom okruženju miješanja pogodnog za taj poseban trenutak. Ogroman popločani dio dviju samoodrživih luksuznih vila, s pogledom na vinograde Bas de Bas, maslinike i polja lavande, savršen je za vjenčanje ili svečani događaj.

Mjesto je pogodno za vjenčanja i događaje od 60 – 150 osoba. Stoljetna tradicija pretvara se u emociju čistog uživanja.