Arsenal

Lokacije u Zadru

Nekada značajno lučko skladište koje datira iz 16. stoljeća te prošireno i nadograđeno 1752.godine, pod vlašću providura Jeronima Marije Balbija ( o čemu svjedoči ploča s uklesanim natpisom na pročelju same građevine), danas je multifunkcionalni prostor jedinstvene ljepote na Jadranu.

 

Arsenal je spomenik kulturne baštine Republike Hrvatske u potpunosti prenamijenjen i otvoren za javnost. Nalazi se u neposrednoj blizini gradskih zidina i promenade Muraj tek nekoliko minuta hoda od Pozdrava Suncu i morskih orgulja, atrakcijama svjetskog glasa. Lokacije idealne za obred vjenčanja, civilni i crkveni, nalaze se u neposrednoj blizini Arsenala i dostupne su na upit.

 

Arsenal je multifunkcionalni prostor na 1800 m2 čiji je koncept realiziran kao „ gradski trg na zatvorenom“. Visoka kvaliteta usluge i srdačnost menadžmenta Ilirije d.d. koja vodi ovaj objekt, jamstvo je ne samo predivnog vjenčanja nego zaokružene usluge organizacije vjenčanja u svoj njenoj kompleksnosti.

 

Lokacija je pogodna za obred i proslavu vjenčanja od 50 do 350 uzvanika dok spajajući donji i gornji kat može primiti i do 550 uzvanika.

 

Bez sumnje, apsolutni lider na Zadarskom području u organizaciji vjenčanja, uvijek iznova oduševljava beskrajnim mogućnostima transformacije  i nezaboravnih vjenčanja.