Ukoliko odlučite cjelokupnu organizaciju prepustiti nama,

za Vas kreiramo detaljan koncept, kao i odabir lokacije i

svih dobavljača/pružatelja usluga koji čine sastavni dio

vjenčanja u skladu s dogovorenim proračunom te

koordinaciju na sam dan.

Planiranje i dizajn vjenčanja

promessi wedding

Ukoliko odlučite cjelokupnu organizaciju prepustiti nama, za Vas kreiramo detaljan koncept, kao i odabir lokacije i svih dobavljača/pružatelja usluga koji čine sastavni dio vjenčanja u skladu s dogovorenim proračunom te koordinaciju na sam dan.

Cjelokupna organizacija uključuje sljedeće aktivnosti:

 Read more ...

–    Prijava ceremonije vjenčanja i obavljanje svih pravnih predradnji vezano za potrebnu dokumentaciju
–    Odabir lokacije vjenčanja i sve popratne radnje 
–    Odabir dobavljača/pružatelja usluga i suradnika sukladno  specifičnim zahtjevima mladenaca
–    Menadžment i dizajn vjenčanja koji uključuje koordinaciju dobavljača/pružatelja usluga, definiranje cijena njihovih usluga, plaćanja i ekspertizu vezano za isto kao i zajamčenu originalnost koja uključuje dodatnu vrijednost u vidu glazbe, kulture ili tematske proslave.
–    Koordinacija na sam dan vjenčanja koja podrazumijeva potpunu odgovornost za svaki detalj, od transporta gostiju, tijeka ceremonije, koordinacije rada svih suradnika (cateringa, cvijeća, fotografa i ostalih). Jednako tako, na usluzi smo svim vašim gostima u svakom trenutku kako bi se osjećali opušteno i zadovoljno, kako u Hrvatskoj, tako i na samoj proslavi vjenčanja

Koordinacija

promessi wedding coordinaton

Organizirali ste sve potrebno za vaše vjenčanje, ali ste postali svjesni da nećete stići sve nadgledati i da je potrebno uskladiti tisuću detalja kako bi sve bilo savršen. Kako bi u potpunosti izbjegli mogući stres i prepustili se uzbuđenju svog predivnog dana, trebate nekog tko će sve ono što ste dogovorili provesti u djelo, netko na koga ćete se osloniti i netko tko će biti tu ako se dogodi nešto nepredviđeno. S punim povjerenjem nam predajte tu obvezu.

Read more...

Mi ćemo biti odgovorni za svu komunikaciju s dobavljačima/pružateljima usluga, gostima i nepredviđenim situacijama tijekom održavanja vjenčanja. Točka na „i“ cijelog vjenčanja,koji ste mjesecima organizirali, bit će upravo ležerna atmosfera, vrhunska usluga i zadovoljstvo na vašim licima i licima vaših gostiju.

Usluga uključuje:

–    Doček gostiju na odabranoj lokaciji  gdje se ceremonija vjenčanja održava
–    Koordinacija i komunikacija s dobavljačima i ostalim pružateljima usluga
–    Komunikacija s gostima o detaljima tijeka ceremonije, prijevoza, smještaja i posebnih zahtjeva
–    Rješavanje izvanrednih situacija

Pronalaženje mjesta prijema i održavanja vjenčanja

promessi wedding

Odabir prave lokacije ključni je element u organizaciji ceremonije vjenčanja. Možda niste sigurni kako bi vaše vjenčanje točno trebalo izgledati. Možda niste upoznati s mnoštvom divnih lokacija koje Dalmacija skriva.  Možda imate neku lokaciju u primisli,ali vam nedostaje vremena oko organizacije same ceremonije.  Zahvaljujući činjenici da cijeli život živimo ovdje i volimo ovaj dio svijeta, s jedne strane, te znanju o organizaciji događaja na idealnim mjestima i njihovim zakonitostima i specifičnostima s druge strane, nudimo vam ekspertizu u pronalasku idealne lokacije za održavanje vašeg vjenčanja.

Read more...

Ova usluga uključuje:

–    Uvodni sastanak na kojem osmišljavamo osnovni koncept  same ceremonije imajući u vidu vaše zamisli i predviđeni proračun
–    Prijedlog većeg broja lokacija s detaljima koji se osnovnih obilježja lokacije, sadržaja i infrastrukture koju nudi,s popratnim slikama i cijenama
–    Zajednički posjet lokacijama
–    Dogovor oko konačne cijene, predbilježba i plaćanje
–    Potpisivanje ugovora o najmu lokacije

Pojedinačne usluge

Wedding planner split croatia

Ukoliko trebate pomoć oko dobavljanja neke od usluga neophodnih za organizaciju  vjenčanja, a niste u mogućnosti to obaviti ili imate dilemu oko izbora iste, prepustite nama da vam sugeriramo najkvalitetnije pružatelje usluga u skladu s vašim proračunom. Na taj način će vaša svadba biti zaokružena cjelina po vašoj mjeri.

Ova usluga uključuje:
–    Detaljan razgovor o specifičnostima koje pružatelj usluge mora zadovoljavati
–    Popis dobavljača/pružatelja usluga s njihovom ponudom, karakteristikama poslovanja, cijenama i popratnim materijalom.
–    Sastanak i pregovaranje s pružateljima usluga/dobavljačima

Dodatne aktivnosti

Wedding planner split croatia

Hrvatska je zemlja vrhunske zabave i dobrog raspoloženja i samim tim inspirativno mjesto za svaki tip proslave koju možete zamisliti. Stojimo Vam na raspolaganju u organizaciji djevojačke/momačke večeri, prosidbe, godišnjice braka ili veze, rođendana, proslava poslovnih uspjeha, diplome itd. Jednako tako Vam možemo pomoći nudeći sadržaje glazbenog, folklornog, dekorativnog i sadržaja alternativne prirode na proslavi ili pri boravku u Hrvatskoj (čuvanje djece, plesni tečaj, klape, turistički vodič, ronjenje, putovanje brodom, vatromet, ekskluzivni catering…)